اتاق شيشه اي....

فرصتي  براي طرح مباحث  فرهنگي  و اجتماعي

 

**************************************************************

دومين جلسه از سلسله جلسات اتاق شيشه اي

 

در تاريخ: جمعه 10 صبح 01/05/1389   از ساعت 17 الي 20 در محل سالن جلسات

شهرداری فلاورجان با حضور:

 

شهردار محترم (جناب آقای حسن قاسمی) و اعضای محترم شورای شهر فلاورجان

(آقایان عبدالرحمان رهنما، کریم رهنما ، عبدالله کیانی و بهنام کیانی)

و با حضور جمع كثيري از اعضاء انجمن و نمايندگان تشكل هاي فرهنگي اجتماعي

 شهرستان  برگزار گرديد.

شرح  جلسه كه بصورت پرسش و پاسخ  شفاهي بود را مي توانيد در ادامه مطالعه فرمائيد.

 

**************************************************************

بسمه تعالی

 

آقای حسن قاسمی:

ایشان ضمن تبریک اعیاد بزرگ و زیبای شعبانیه و آرزوی موفقیت و خیر مقدم به اعضای انجمن  دانشجویان و دانش آموختگان شهرستان فلاورجان؛ فرازهایی از سخنان گهربار مولی الموحدین به کمیل در رابطه با علم و دانش را قرائت نمودند:

" ...  ای کمیل این دلهای مومنان همانند ظرفها ست که بهترین آنها ظرفی است که حفظ و نگهداریش بهتر است بنابراین آنچه را برایت می گویم حفظ کن ؛مردم سه گروه اند: اول علمای الهی، دوم دانش طلبانی که درراه نجات علمند و سوم احمقان بی سر وپا که به دنبال هر صدایی می دوند و با هر بادی حرکت می کنند و آنها با نور علم روشن نشده اند و به ستون محکمی پناه نبرده اند ... ای کمیل علم بهتر از مال است؛ علم  ترا پاسدار ی می کند ولی تو باید مال را پاسداری کنی ،مال با انفاق کم می شود ولی علم با انفاق افزون می گردد، ای کمیل چراغ علم آیینی است که با آن وحی نازل می شود... "

آقای عبدالرحمن رهنما از طرف اعضا شورا:

 نیز تبریک به مناسبت های ویژه ماه عظیم الشان شعبان خیر مقدم عرض نمودند و ضمن تشکراز فعالیت های آقای شهردار یاد آور وظایف شورا شدند که شورا طبق مادۀ 8 شوراها یک وظیفه ی نظارتی بر کلیه اموری که شهرداری موظف به اجرای آنهاست را دارد و به بررسی طرح ها و پیشنهادات ارسالی در حوزه عملکرد فعالیت های شهر می پردازد ایشان اولویت کار شهرداری و شورای شهر را به اولین قانون مصوبه در ایران تحت عنوان قانون بلدیه در سال 1286 بعد از تشکیل شورای ملی ایران عنوان نمودند.

آقای عبدالله کیانی رئیس شورای اسلامی شهر فلاورجان :

این اولین جلسه ای است که در خصوص انتقاد، تقدیر و یا پیشنهاد در سطح شهر برگزار می شود و تا زمانی که مردم ما اینطور بی تفاوت از کنار مسایل می گذرند این مشکلات و نواقص به قوت خود باقی می ماند، هر چه مشکلات شهری برای مردم مهم باشد و مردم به رفع اینها اهمیت بدهند شهر توسعه یافته تر می شود و این انتقادات باعث راحتی و سهولت کار مسئولان و یا خدمتگزاران شما می شود. هرچه در کارهای شهری حضور فعال داشته باشند محیط زندگی خودشان بهتر خواهد بود و آرامش بیشتری در زندگی دارند، پس از صحبت ها دو موزيك تصوير،  یکی از خدمات و فعالیت های شهرداری و دیگری از نواقص و کاستی های شهری بود که توسط  انجمن دانشجويان تهیه شده بود  نمایش  داده شد.

آقای علی گرجی، کارشناس کامپیوتر:

در ابتدا با نمایش موزيك تصويري از جلسه ای که در 18/آبان ماه /1386 با حضور شهردار درپایگاه شهید قرنی محله جعفر آباد تشکیل شده بود و درخواست مردمی در خصوص فاضلاب شهری جعفر آباد، شهر بازی،آسفالت کوچه ها، تاکسی رانی ، پمپ بنزین، میدان روبروی درمانگاه سوم شعبان و ترمینال محله جعفر آباد و... را مطرح و نيز از اقداماتی نظیرساخت میدان روبروی سوم شعبان تشکر کردند وهمچنین تاکسی رانی آن منطقه و درخواستهای زیر را نیز مطرح نمودند.

آقای شهردار:

پمپ بنزین:  ...  پمپ بنزینی  در خیابان ملاصدرا هست و در حال احداث آن هستیم تا مردم همینجا در شهر بتوانند ازCNG استفاده کنند ومراحل پایانی این طرح در دهه فجر سال 89 است و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

- بحث ترمینال مسافربری در جعفر آباد؛ زمینی که تا حدودی کارهای عمرانی صورت گرفته ولی متأسفانه نیمه کاره رها شده در این رابطه ما چند گزینه را مطرح کردیم در سطح شهرستان که یکی را به عنوان ترمینال مسافربری خارج از شهر قرار دهیم. و هر گزینه ی که مطلوبتر باشد را خواستاریم تا آیندگان ما را تحسین کنند مکانی برای مسافرین که از زیباترین مناطق باشد یکی این منطقه است روبروی مدرسه فضیلت و یکی در کنار پل توحید ولی هنوز به نتیجه خاصی نرسیده ایم.

شهر بازی:  برای این امکان ما شمال پل توحید را پیشنهاد کرده ایم که حال یا خودمان سرمایه گذاری می کنیم ویا اینکه دیگران و در این مساله یک سری مشکل قانونی وجود دارد که در حال بررسی است.

سؤالات ديگري نيز مطرح شد كه به شرح زير مي باشد:

1-  بحث آسفالت کوچه ها؛دشمن آسفالت چیست ؟آب که باعث خرابی می شود؛ بهتر نیست که هنگام آسفالت کوچه و خیابان به فکر جدول کشی باشند و یا طوری این آسفالت صورت گیرد که آب به سوی دریچه های آب هدایت شود و هم باعث ماندگاری در کوچه و خیابان نشود؟

2- روبروی مدرسه فضیلت متأسفانه سالهاست خاکی است با اینکه رفت و آمد زیادی خصوصا توسط  عزيزان دانش آموز در آن محل صورت مي پذيرد ولی هنوز اقدامی برای آسفالت اینجا انجام نشده است.

3-  مشکلات فاضلاب جعفر آباد که مهمترین خواسته مردم آن محله است و طی جلسات فراوان متأسفانه بی فایده که با اداره آب شهرستان داشته ایم؟

 آقاي شهردار:

27 سال از عمر فاظلاب فلاورجان می گذرد و هنوز مرکز شهر تکمیل نشده، ما طی جلسه ای که با آقایان فرماندار و امام جمعه و شورا داشتیم توافق کردیم که تا دهه فجر90 محله سعادت آباد (انتهای جنوبی بلوار بسیج)و علی آباد (پشت سپاه) و چهل دستگاه و محله ولیعصر و حداقل یک کوچه از گارماسه فاضلابش به فاضلاب شهری منتقل شود ما از قبل اعتقادمان بر این بود که چون جعفرآباد روی بلندی و ارتفاع است می تواند فاضلابش را به شبکه اصلی فاضلاب فلاورجان منتقل شود و

 ان شاالله این قضیه تا دهه فجر 90 در یک پروسه 2 ساله حل خواهد شد.

.....

4-آرامستان شهر فلاورجان و مبالغی که از خانواده متوفی گرفته می شود و گاه تا سقف 1500000 گرفته شده و این مبلغ از خانواده های ساکن شهر که بومی نیستند اخذ می شود؟

آقای شهردار:

در زمان اصلاحات اراضی زمین هایی که از مردم گرفته شد و در عوض این اراضی براینان بخشیده شد که هر قسمتی از آرامستان را به طایفه یا فامیلی از شهروندان دادند همانطور که می دانید هر قسمت متعلق به فامیلی خاصی است و آنان حق دارند که نسبت به فروش یا عدم فروش این اراضی تصمیم بگیرند اما بقیه هزینه ای که شهرداری از این افراد اخذ می کند صرف هزینه های جاری است.

ما برای ساخت سر درب و دیوارها و نرده گذاری،ساختن دفتر آرامستان ،نگهداری سالن و هزینه سرویس بهداشتی ریختن شنها اطراف قبرستان برای اینکه جلوی آلودگی و خصوصا بلند شدن خاک در زمان وزش باد مجبور بودیم 10تا15کامیون شن بیاوریم اینها همه هزینه است که اعضاء شورا این مبالغ را از خانواده متوفی میگیرند ولی با توجه به اینکه در طول سال به طور متوسط 140 نفر به رحمت خدا میروند و دیگر قبرستان ظرفیتی ندارد باید به فکر مکانی برای آرامش ابدی بود. هزینه کفن و دفن از تمامی افراد گرفته میشود ولی فروش زمین به خود افرادی که آن قسمت متعلق به اینان است مربوط است.  

....

5- نتیجه مجوزی که در خصوص  تاکسی گردشی  بی سیم  است. به چه مرحله ای رسید؟

6- با توجه به جوی های متعدد که در کوچه و خیابان ها هستند و مخاطره آمیز بودن برای افراد مسن و کودکان بهتراست که نرده کشی شوند یا حصاربندی باشند؟

 آقای شهردار:

جدول گذاری و دیوار چینی کنار جوی ها بر عهده ی جهاد کشاورزی است. جوی فلاورجان از ابتدای میدان امام حسین تا صحن امامزاده و پس از آن که به رودخانه منتهی میشود ،ما برای این امر به خاطر اینکه شیب این جوی ها از نظر طولی کم است و اگر بر فرض مثال 10متر مکعب آب در اینها بخواهد حرکت کند 7خانه را در کنار امامزاده با بودجه کم شهرداری توانسته ایم آزادسازی کنیم که در حال حاضر 2پلاك از این خانه ها خراب شده اند مابقی نیز خراب میشوند تا بتوانیم در سطح شهر جویها را نظافت کرده و بتوانیم آب در اینها پمپ کنیم و در کنار امامزاده یک مکان تفریحی برای ساکنان ایجاد کنیم و مردم علاوه بر امامزاده سید محمد قهدریجان به این مکان تفریحی زیارتی نيز بيايند.

...

7-  با قرارگرفتن در فصل تابستان بحث آتش زدن شلتوکها ست که مردم از این رویداد شاکی هستند؟

آقای شهردار:

این موضوع وظیفه جهاد کشاورزی است و این سازمان است که باید تصمیم گیری کند چون مشکلات اطفإ حریق را برای ما دارند و مردم نیز با تماسهای پی در پی نیز از این موضوع شکایت فراوان دارند.

...

8-  استفاده از زمین های آزاد اطراف رودخانه برای زمینهای ورزشی که هزینه زیادی نیز دربر نمی دارد مثلا زمینی برای والیبال ساحلی اختصاص می دهند تا جوانان بتوانند در این مکان ها به تفریحی سالم چون ورزش بپردازند؟

       آقای شهردار:

پارک ساحل رودخانه چون وضعیت جنگلی دارد اختیار استفاده از آن در حیطه آب منطقه ای است نه شهرداری.

...

9- پلاك گذاری درست منازل که یکی از وظایف اصلی شهرداری است؟

آقای شهردار:

ما تمام خانه ها و مغازه ها را شناسایی کرده ایم تا این پلاک و کد پستی را برای تمام اهالی قرار دهیم اما متأسفانه اداره پست از ما بابت واگذاری این کدها مبلغ 10000000 تومان اخذ کرده در صورتی که به غیر از شهرداری بقیه دستگاه ها هم از این امکان می توانند استفاده کنند که متأسفانه اداره پست این فرابخشی را فکر نمی کنند که بقیه دستگاه ها مثل اداره برق، آب، مخابرات و خود پست نیز از این استفاده می کند این هزینه سنگین را شهرداری نمی تواند تقبل کند اما در صدد حل این مشکل هستیم به زودی این پلاک و کد پستی به شهروندان ارائه خواهد شد.

...

10-  نورپردازی شهر که تا حدودی این اقدام انجام شده و مراتب سپاس گذاری از شهردار را عرض داریم !!

  آقای شهردار:

با هزینه هایی که اخذ آن از خود مردم بود و نصب LED یا همان امکانات روشنایی انجام شد اما متأسفانه خود مردم باعث نقص آنها شدند و متأسفانه دزدیده شد.

...

12- بیلبورد تبلیغاتی که دو پایگاه شهید مدنی و شهید بهشتی خواستارند تا مراسم ویژه و اعیاد را با نصب بنر داشته باشند ولی شهرداری موافقت نکرد؟

آقای شهردار:

شهرداری با اختصاص دادن مکانی برای بیلیبورد تبلیغاتی مشکلی ندارد تنها من از دوستان خواسته ام که برنامه ی 6 ماهه فرهنگی ارائه دهند که ما بدانیم اینها برنامه دارند و در فاصله 1 ماهه یا 15 روزه بنر بعدی اینها آماده است شهرداری بهترین نقطه شهر را برای ایشان قرار می دهد و حتی به پایگاه شهید بهشتی گفتیم که شما نقطه ای را ثبت کنید با شهرداری به صورت مشترک فعالیتهای ملی و مذهبی را استفاده کنید.

...

13- پروانه کسب که تمام کارهایش به راحتی صورت می گیرد اما شهرداری مبالغ هنگفتی را به عنوان عوارض اخذ

 می کند؟

آقای شهردار:

همانطور که همه می دانید شهرداری یک مؤسسه خصوصی است نه دولتی و تبعاً دولت هیچ کمکی به شهرداری نمی کند شهرداری فلاورجان در استان و در کشور یکی مانده به آخرست (آخرین شهرداری از نظر بودجه قهدریجان ) است با سرانه 28000 تومان برای هر شهروند در سال یعنی ما هرچه درآمد کسب کنیم هزینه می کنیم. بودجه ای که برای شهرداری در سال86 بود بر 1400000000 تومان بود و من در 23/5/86 که این پست را تحویل گرفتم شهرداری 85000000 تومان بدهکار بود و نمونه بارز این طلبکاری برای آسفالت بود من باید هم به فکر کسب درآمد، سلامت سازی کارکنیم تا مردم اول امید پیدا کنند وبعد بتوانند در شهری سالم زندگی کنند.تنها منابع درآمد شهرداری بر عوارض سالیانه، هزینه های جواز کسب و ساخت و ساز است شهر فلاورجان شهر صنعتی نیست یک شهر خدماتی است که کشاورزی درآن حرف اول را می زند ما نیز مثل کشور تنها بر اقتصاد نفت است بر عوارض وابسته هستیم که متاسفانه با رکود اقتصادی و تورم و کم شدن ساخت و ساز این منبع مالی نیز رو به کاهش است عمر شهرداری فلاورجان مساوی با شهرداری ملایر است ؛حال ملایر ادعا دارد که مرکز استان شود ولی متأسفانه فلاورجان پس از 55 سال هنوزمهمترین خواسته مردم آسفالت کوچه و خیابان است؛ از هزاران نامه ارسالی به رئیس جمهور (آقای احمدی نژاد) در سفر اول و دوم که به شهرداری رجوع شده بالغ بر 99% خواست مردم از دولت آسفالت و 1% تاکسی و دیگر هیچ.

ما از مردمی که توان بالایی ندارند جز عوارض سالیانه و ساخت و ساز و کسب پیشه که آنهم به صورت نقد و اقساط می بندیم چیزی نمی توانیم بگیریم ولی خوشبختانه به فضل پروردگار توانسته ایم سال به سال بودجه شهر را بالا ببریم به صورتی که در سال 86 اگر1400000000 بودجه بود در سال 89 بودجه را بر سقف 3000000000 تومان بسته ایم یعنی بودجه را بالا بسته ایم ما درآمد کمتری کسب می کنیم ؛ در صورتی که ما را مؤاخذه کرده اند که باید عکس این را انجام می دادیم ولی مهمترین گزینه برای ما مردم هستند. حتی ما افتتاحیه (جواز کسب)را بر مبنای درجه3حساب میکنیم همانطور که قانون دستور داده است.

...

14-اطراف اتوبان ذوب آهن که همیشه محل تجمع زباله است و یک نمای بدی فقط برای شهرستان دارد بهتر نیست محیطی باشد برای ایجاد یک فضای سبز؟

آقای شهردار:

ما نیز اعتقامان بر این است که این هزینه ای که هرسال برای پاکسازی اطراف اتوبان و وسط آن متحمل می شویم بهتر است برای زیباسازی آن بشود و در صددیم که از درختانی که در برابر کم آبی مقاوم اند در این مکان استفاده کنیم که هم کمکی به آلودگی هوا و آلودگی صوتی می شود و هم نمای زیبا دارد و در این رابطه صحبتهایی با اداره استان داشته ایم که آنها این طرح  را فرای ازشهرفلاورجان تلقی کرده و قول زیباسازی آنرا داده اند با پیمانکاری هم صحبت کرده اند و امیدواریم به زودی نتایج حاصله را شاهد باشیم.

...

15-  وضعیت بیمارستان کلیشاد؟

آقای شهردار:

با توجه به اینکه همه امکانات درمانی هیچوقت در یک بیمارستان متمرکز نیست ما خواستیم که این 2بیمارستان بزرگ، یکی بیمارستان امام خمینی(ره) فلاورجان و بیمارستان  کلیشاد با هم در ارتباط باشند و یک مسیر مشخص را داشته باشند که به صورتی پل زیرگذر یا یک پل روگذر :که پل روگذر از طرف خروجی که از کلیشاد به سمت فلاورجان است با 150متر شیب قابل قبول نیست که به صورت دیوار ستونی احداث بشود و در نتیجه پل زیرگذر که خوشبختانه از سمت فلاورجان مشکلی نداریم اما از کلیشاد از سمت خیابان مطهری یک سری مشکلات وجود دارد که چندین طرح ارائه شده و پیگیر هستیم که این کار به نحو احسن انجام بشود.

 مهدی کیانی کارشناس حقوق قضایی:

1-کمیته های شهری شوراها چگونه است؟ لطفا اعضاء شورا در این رابطه صحبت کنند.

آقای کریم رهنما:

کمیته ها در اوایل روزهای تشکیل شورا ایجاد شده اند و خود بنده مسئول کمیته عمران،کشاورزی و بهداشت هستم.

2-اتاق فکری را برای شورا در نظر داشته باشند برای حل مسائل و ارائه طرحها و پیشنهادات؟

3-برای گسترش فضای سبز در شهر چه اقداماتی صورت گرفته؟

 خانم مهری کاظمی کارشناس پلیمر:

1-ایستگاههای اتوبوس واحد کجاست؟ درست است که در سطح شهر حرکت میکنند اما مکانی برای انتظار آمدن و رفتن نیست،ساعت مشخصی برای اینها وجود ندارد؟ چگونه از این امکانات میتوان استفاده نمود؟

آقای شهردار:

ما در طول یک شب30دستگاه اتوبوس وارد شهرستان فلاورجان نمودیم که اتفاق استثنایی بود که با سرانه 28000هزار تومان در کشور 8دستگاه اتوبوس را خود شهرداری پوشش داده به صورتی  که هر کدام از این دستگاه ها با قیمت تمام شده 24000000 تومان را به قیمت 17500000 تومان خریداری نموده ایم و جالب اینکه با تمام این دوندگی های ما از خود اهالی فلاورجان نمیگذارند که این شهر پیشرفت کند تا پس از 30سال که توانسته ایم این نعمت را به دست بیاوریم بتوانیم آزادانه از فلاورجان تا مرکز استان برویم از خود شهر علیه اتوبوسرانی فلاورجان اعتراضاتي به اين عنوان كه ( اتوبوس گذاشته اید و در اقتصاد شهر  را بسته اید و باعث شده اید این خرید و  فروش که  در  شهر  بود بسته و تعطیل شود ) شده است. اما با تلاش هایی که انجام داده ایم توانسته ایم مسیر اتوبوس ها را تا سه راهی حکیم نظامی اصفهان حفظ کنیم؛ و ان شاالله تلاش خواهیم کرد که این 30دستگاه را به 60دستگاه تبدیل کنیم تا تمامی روستاها را نیز پوشش دهیم و مردم بتوانند از هر امکان حمل و نقل شهری که خود مایلند استفاده کنند چه مینی بوس، اتوبوس، تاکسی و خط ویژه همانطور که در سرتاسر دنیا همه امکانات موجود است و هر کس از هرآنچه که دوست دارد استفاده میکند. اتوبوسرانی باید در کنار مینی بوس رانی کار و فعالیت داشته باشد نه در مقابل هم اما متأسفانه وجود افراد خودخواه و سودجو امکان چنین مشارکتی سلب میکنند.

...

2-آسفالت کوچه ها؛ علی رغم پرداخت عوارض شهرداری هنوز بسیاری از کوچه ها از آسفالت بی بهره اند؟ چرا باید ما هنوز در روزهای بارانی و برفی شاهد گل و لای کوچه باشیم؟

3-حضور کارگران فصلی و اقامت آنها در پارک یعنی در فلکه اصلی شهر و جر و بحث و مرافعه هایی که برای اهالی شهر ایجاد کرده اند شما برای حضور این افراد چه تدابیری اندیشیده اید؟

آقای شهردار:

 فلاورجان یک منطقه کشاورزی است ... اما تا وقتی که کارگر ساکن شهرستان است و کار برای کارگر مهیاست این کارگر اولویت دارد نسبت به کارگر فصلی ولو اینکه درصدی از لحاظ کار کیفیتش پایین باشد تا دیگرانی که هیچ زحمتی نکشیده اند و فقط  معضل هستند ما با همکاری جوانان شهر توانستیم اینان را از پارک به آن سوی رودخانه هدایت کنیم حتی از آتش نشانی خواستیم که مانع سکونت اینان در پارک شود حتی شرایط بازدارنده بکار بردیم اما تا این حدتوانستیم.

خانم مولایی کارشناس نرم افزار:

1-آسفالت کوچه (فلاورجان- محله باغ کوچه علی بن حسین ) آسفالت شده اما قطر آسفالت بسیار نازک است و دوام چندانی ندارد ؟

2-مکانی یا فضای سبزی به غیر از پارک میثم برای گردش وجود ندارد؟

آقای عباس احمدی کارشناس علوم سیاسی:

1-آقایان شهردار و شورا شهر چه برنامه ای برای جذب سرمایه و خلق پول به کار گرفته اید؟آینده فلاورجان را به سمتی می بینید که با خدمات گردشگری و جاذبه توریستی بتواند به جذب منابع بپردازد نه اینکه ما تمام درآمدمان را به عوارض اختصاص دهیم؟

2-آقای دوستی که معاونت شهرداری را عهده دار بودند و اکنون شهردار کلیشاد و سودرجان شده اند لطفا جایگزین ایشان را معرفی کنید و بهتر نبود که با توجه به قابلیت ها ایشان تلاشی برای نگهداشتان در سمت خود می کردید؟

آقای شهردار:

ارتقإ درجه آقای دوستی به عنوان شهردار کلیشاد و سودرجان  و موافقت شهرداری به این علت بود که پرسنل احساس کنند که نردبان رشد و تعالی محدود نشده و کسانی که در هرم مدیریتی در پست های پایین تر هستند نیز می توانند به پست های بالاتر دست پیدا کنند.

...

3-برای کمیته های مختلف شورا انجمن دانشجویان و... نزدیک به 50 نفررا برای فعالیت در این کمیته ها معرفی نمود ولی  بی فایده بود چرایی این مطلب را لطفا توضیح دهید؟

4-اختلاف اعضا شورا با شهردار در سطح شهر و صحبت هایی که پیرامون این اختلاف است را لطفا توضیح دهید؟

    آقای شهردار:

هیچ اختلاف بین اعضا شورا با شهردارنیست و در کنار هم به صورت مسالمت آمیز مشغول به همکاری هستند.

...

5-چرا پیرامون مسایل جامعه شورا و شهردار جلساتی به صورت دوره ای در محلات مختلف قرار نمی دهند در صورتیکه از آخرین جلسه شورا و شهردار با مردم در گلزار زمان زيادي گذشته است؟

6-قطب بندیهای که در سطح شهر هست فکر نمی کنید که آینده شهرستان و عقب ماندگی اثر بدی دارد؟

7-وضعیت بیشه فلاورجان با توجه به پیشنهاداتی که بسیاری مبنی بر ایجاد یک پارک بانوان باشد؟

8-با توجه به اینکه در استان بیشتر ساحل حاشیه زاینده رود را داریم اما هیچ استفاه ای از آن نمی کنیم دلیلش را توضیح دهید؟

9- جدول گذاری های خیابان امام خمینی( ره) که بسیار بد درحال احداث است وهیچ نظارتی برکاراینان نیست؟

10- وضعیت شورا شهر اسلامی در رابطه با اداره های مختلف شهر که چون کار شورا نظارت است فکر نمی کنید اصلا نظارتی در مورد کار اینان صورت نمی گیرد؟

11-بازسازی شهر و بازسازی بافت فرسوده شهر و یا همان زیبا سازی شهر چه تصمیماتی اتخاذ کرده اید؟

12-در مورد لایی روبی رودخانه که این کار کارشناسی شده نبوده است؟

(در این مورد آقای شهردار و اعضا شورا خواستار یک نظر کارشناسي شدند تا  توضیح دهند!؟)

14-آزادسازی مغازه های روبروی پارک در این رابطه تا به کجا پبش رفته اید؟

خانم مریم قاسمی فوق لیسانس پرستاری:

وجود جاذبه های توریستی و مناطق بکری که در سطح شهرستان هست اما وجود یک هتل آپارتمان یا حداقل مسافرخانه به نظر شما احساس نمی شود و تا کنون تصمیمی اتخاذ نموده اید؟

   آقای شهردار:

تا کنون تنها پیشنهادی که در رابطه با هتل شده از طرف آقای شفیعی در پایین پل هوایی گارماسه بوده که درخواست احداث هتل داشته اند و اقداماتی برای صدور پروانه و تسهیلات بانکی داشته با توجه به اینکه ملک مورد نظر شخصی بوده و درحال سیر کارهای اداری است. دیگر پیشنهاد از طرف افرادی از امارت بود پیشنهاد یک مکان تفریحی برای قشربازنشته اما اختیار زمینهای بیشه در دست شهرداری نیست و ما مسؤلیتی نداریم.اگر کسانی مایل به سرمایه گذاری های در عمران و آبادانی هستند ما پذیراییم.

خانم مریم رحمانی عضو تیم ملی تیراندازی و دانشجوی تربیت بدنی:

1- چرا شهر ما همیشه در امر ورزش ضعیف عمل می کند به صورتیکه زمین فوتبال شهر مکانی شده برای پاتوق معتادها نه استفاده ورزشکاران؟

2- باشگاه بانوان یک نمای خوب ندارد و وضع اسفناکی دارد و هیچ امکانات رفاهی، نظافت ندارد و اصلا برای استفاده مناسب نیست حتی امنیت خاصی نیز ندارد؟

3- چرا از طرف سازمانهای مثل شهرداری هیچ حمایتی برای ورزشکاران حرفه ای وجود ندارد؟

آقای غلامحسین کیانی فوق لیسانس معماری:

1- مکان سابق ترمینال مسافربری شهر که اکنون پارکینگ شهرداری شده و در فلکه آزادی شهر است و میدان اصلی بهترنیست به عنوان یک بازار روز استفاده شود تا باعث رونق کسب و کار شود؟

2- شهردار در رابطه با اطلاع رسانی خدمات شهری به شهروندان چه اقداماتی انجام داده است؟

3- با توجه به آلودگی شهر به خاطر وجود ضایعات شهرک های صنعتی همجوار چه تلاشی برای بدست آوردن 1%سهم آلودگی انجام شده؟

   آقای شهردار:

این امر مربوط به نماینده شهرستان می شود که در مجلس شورای اسلامی در این رابطه اخذ شده.

...

4-آب شرب که گاه گفته می شود در مواقعی خاص این آب شرب، آب تصفیه نشده ای است که از چاه ها در دسترس مردم قرار می گیرد لطفا توضیح دهید؟

5- سرعت اجرایی پروژه هایی که در دست اجراست که هر چه این پروژه ها سریعتر انجام شود هزینه های اضافه کاری و نگهداری امکانات کمتر می باشد و با تعویق افتادن این پروژه ها این هزینه های گزاف را باید تقبل کرد لطفا توضیح دهید؟

6- چه اقداماتی برای رفع تمرکز گرایی کسب و پیشه که تنها در بلوار طالقانی صورت گرفته انجام داده اید که تمامی شهر از رونق قابل توجهی برخوردار شود؟ لطفا توضیح دهید؟

7-مسیر تاکسی رانی در سطح شهر فلاورجان چگونه است(حمل ونقل عمومی)؟

آقای کریم رهنما:

سال 88 ما 6 دستگاه  ون  تهیه کردیم تا در سطح شهر گردش کنند ولی مردم استقبال نکردند و این شاید بر می گردد به عدم اطلاع رسانی که در حیطه وظایف شهرداری بوده و یکی دیگر نداشتن ایستگاه. اما تلاش کردیم تاکسی گردشی جمع شود و همه به صورت خطی کار کنند و برای این منظور 6 خط تاکسی را قرار دادیم که :

1. اول بلوار طالقانی (میدان آزادی) تا آخر هنرستان شهید بهشتی (محله جمال آباد و بر عکس)

2. میدان امام خمینی تا میدان معلم وبرگشت به سوی میدان آزادی

3. خیابان میثم تا میدان معلم

4. جعفر آباد- خیابان توحید و عکس مسیر

5. میدان آزادی- دانشگاه

6. ترمینال - جمال آباد و فردوسی به میدان آزادی

آقای هاشم شمس ( يكي از هنر مندان شهرستان در زمينه بازيگري و...) :

1- با توجه با اینکه اعضای شورای شهر 5 نفر می باشد اما امروز در جلسه آقای منوچهر مهدی پور حضور ندارد چرا؟

2- سنگ فرش نمودن کف جویهای خیابان شریعتی چه علتی دارد با توجه به اینکه هیچ آبی در این جویها در جریان نیست؟

آقای شهردار:

به خاطر آرامستان بالای این خیابان است که خاک در این جویها نرود و موقع بارندگی باعث گل و لای نشود.

...

3- شهرفلاورجان را به چه نامی می شناسند و این فقدان یک تندیسی از بزرگانی چون فاضل هندی و یا فقدان یک سمبل چون خوشه گندم یا برنج و این وظیفه شهرداری است که چون شهرهای اطراف تندیسی را به عنوان یک سمبل برای شهر ایجاد کند هم برای هویت فرهنگی و هم شناسنامه شهری؟ آیا تا کنون اقداماتی صورت گرفته؟ لطفا توضیح دهید؟

4-با توجه به زمین های آزاد اطراف رودخانه و نزدیک پل توحید و داشتن تیم هندبال ساحلی که در کل کشور قهرمان است پیشنهاد یک زمین تا این تیم که بدون زمین برای تمرینات است بتوانند در این مکان تمرینات ورزشی انجام دهند در این مکان برای هندبال ساحلی قابل اجرا باشد؟

آقای  عبد الله  رهنما ( مسئول بسیج هنرمندان شهرستان فلاورجان):

1- توضیح در مورد بودجه فرهنگی شهرداری بدهید که چگونه استفاده می شود؟

2- چه اقداماتی برای دسترسی یک تلوزیون شهری و اطلاع رسانی در سطح شهر انجام داده اید؟

 آقاي شهردار:

بحث ما بحث درآمد زایی نیست بحث استفاده از تکنولوژی نوین و برتر در راستای خدمات شهری است که تکنولوژی LPD 65000000 تومان هزینه دربردارد که یک فرد متقاضی چنین کاری است و به زودی نتایج خوبی حاصل خواهد شد.

...

3- شهردار درچه به جوانان هنرمند این شهر دفتری اختصاص داده با امکانات کامپیوتری تا بتوانند به مردم اطلاع رسانی انجام دهند در مورد فعالیت های شهری آیا ما نمی توانیم چنین اقدامی 1.برای کارآفرینی هنرمندان 2. اطلاع رسانی همگانی در شهر انجام دهیم نظر شهردار و اعضا شورا در این رابطه چیست؟ لطفا توضیح دهید؟

4- زمینی که قبلا حمام ساحل بود واقع در خیابان میثم روبروی پارک اکنون در دست اداره اوقاف است و هیچ استفاده ای ازآن نمی شود آیا بهتر نیست در مکان یک فرهنگسرا که شدیدا نیاز به آن احساس می شود در ان تأسیس شود؟

 آقاي شهردار:

 در سفر سوم آقای احمدی نژاد برای اعتبارات فرهنگی مبلغ100000000000 بودجه به اصفهان تعلق گرفت که ما در سطح شهرستان 8 پروژه که 1. فرهنگسرای بانوان2. باغ بانوان3.احداث یک فرهنگسرا در حمام ساحل و غیره بود را پیشنهاد دادیم اما حمام ساحل متعلق به اداره اوقاف است که نه خودش می سازد و نه اجازه ساخت می دهد تنها گفته اند با سهم مشارکتی 50% حاضر به سرمایه گذاری است که در توان شهرداری نیست.

5-باتوجه به تابلوی اول شهر با عنوان "به شهر ساحلی و تاریخی فلاورجان خوش آمدید "شما چه اقدامی در رابطه با ساحلی و تاریخی بودن آن برای شهروندان انجام داده اید؟ لطفا توضیح دهید؟

.......

در آخرکلیپی که توسط هنرمندان شهربرای معرفی شهرستان تهیه شده بود ودر نمایشگاه تمدن شهری در کشور چین نمایش داده شده به سمع و نظر شرکت کنندگان رسید.

آقای دکتر قاسمی به عنوان رئیس انجمن دانش جویان و دانش آموختگان شهرستان فلاورجان در جلسه یادآور این نکته شدند که :

برای برنامه ریزیها در مورد شهرستان اتاق فکر داشته باشیم و یک تامل سازنده بین انجمن با فرمانداری با شهرداری با شورا و با نماینده مجلس تا در دوره های که باز برای تعیین مسؤل در شهرستان تصمیم گیری می شود کاندیداهای فرهیخته و صاحب نظر که با مسایل آشنایند استفاده شود. 

 

.... تصاوير مربوط به اتاق شيشه اي ...